Tule osalema suve omanäolisemal üritusel Õnnelaadal, kus toimub ühiskülluse jagamine!! Õnnelaat toimub 22 august 2009 algusega kell 11.00 Võsul, Lääne-Viru maakonnas tasuta.

Ürituse eesmärk on tulla kokku näitama, millist küllust inimesed endas kannavad. Igal ühel meist on omanäoline oskus, mida teistega jagada. Antud üritust ei looda üksi, seda loome kõik koos, sest iga osaleja oma panusega loob ürituse terviku ja ka meeleolu.

Nt kui oled käsitööhuviline näitad ja tutvustad oma käsitööd, kui oled kokakunsti harrastaja tood mõne enda valmistatud hõrgutise või lihtsalt kott õunu või oma aia marju kaasa, kui oled vaimsete huvidega viid läbi mõne praktika nt eneseväestamise viisid või pakud massaaži, kui oled hingelt muusik, siis laulad, tantsid või mängid pilli. Oled fotograaf on sul võimalus jäädvustada ürituse kauneid ja huvitavaid hetki, oled metsaomanik, saad kaasa võtta mõned kotid lõkkepuid, et istuda mõnusalt lõkke ümber. Oled organiseerimisoskustega, aitab üritust läbi viia. Omad autod saad pakkuda kaasosalejatele küüti Õnnelaadale ja tagasi. Osalemispanused on piiramatud.

Osale ka sina oma andega!

Tule, tutvume üksteisega, teineteise annetega, loome ja vahetame kontakte, kuulame muusikat, tantsime, vestleme lõkketule ümber ja genereerime uusi ettevõtmisi!!

Lähemalt saad üritusega tutvuda aadressil http://www.onnepank.ee/

Kohtumiseni Õnnelaadal!
Agnes Laine